Utorak 02.11.2010.
15:15
Vestionline

Ferguson: Naravno da nisam pogrešio sa Vidićem

Vidić gine za svaku loptu, kapitenski

Iako je tim gestom iznenadio mnoge u klubu, ali i u Engleskoj, Ferguson smatra da nije pogrešio kada je ispred, Runija, Ferdinanda, Skolsa, Nevila, Van der Sara, Gigsa, čast da predvodi slavni tim sa "Old traforda" ukazao Srbinu.

''Morali smo da izaberemo nekoga ko će biti spreman i igrati svake nedelje. To je veoma teško kada rotirate tim često kao mi. Osetili smo da je Vidić najbliži toj ulozi i nismo pogrešili. On je defanzivac i ja sam uvek mislio da su iz zadnje linije najbolji kapiteni. Pored toga, on je neustrašiv na terenu i u timu neće biti samo ako mu bude trebao odmor, ili se, ne daj Bože, povredi'', rekao je Aleks Ferguson.

Srpski reprezentativac je još jednom bio odličan u odbrani, a posle dužeg vremena postigao je i vodeći pogodak u pobedi svog tima protiv Totenhema rezultatom 2:0.

Ono što je još zanimljivije i što medijski potresa britansko ostrvo jeste drugi pogodak na ovom meču koji je postigao Nani. Portugalac se u opštem metežu najbolje snašao i zatresao mrežu na nesvakidašnji način, a novine pišu da pored gluposti golmana Gomeša, veliku odgovornost za ovakav epilog snosi i glavni sudija meča Mark Klatenburg.

Pošto je teško opisati ovaj 'trenutak', najbolje da se uverite sami:

2024 © - Vesti online