Ponedeljak 01.11.2010.
21:40
Vestionline

EL: Ulaznice za Makabi u utorak

Na blagajni južne tribine stadiona Partizana svi zainteresovani mogu da kupe karte od 10 do 15 časova. U prodaji će se naći 1.000 ulaznica po ceni od 500 dinara, a svaki navijač može da kupi najviše pet ulaznica. Svi koji budu kupovali ulaznice moraće da prilože kopiju svoje lične karte kao i original na uvid.

U saopštenju se navodi da je beogradski klub obavezan, prema Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, da poseduje podatke o svim vlasnicima ulaznica, kako godišnjih tako i karata za pojedinačne utakmice.

Partizan ističe da karte nije moguće rezervisati, već je jedini način da se do njih dođe kupovina na blagajni u naznačeno vreme. Klub iz Humske će i dalje prodavati sezonske ulaznice, isključivo u prostorijama kluba i na blagajni 'Pionira' na dan odigravanja utakmica u NLB ligi.

Utakmica trećeg kola grupe A Evrolige između Partizana i Makabija biće odigrana u četvrtak od 20,45 časova.

Blat: Veliko poštovanje za Partizan!

 

Trener Makabija Dejvid Blat rekao je pred gostovanje u Beogradu za ‘Novosti’ da je Partizan tim sa tradicijom i da veoma poštuje njegove navijače.

 

"Partizan je odličan tim, sa tradicijom i kvalitetom. Za mene ima veliku vrednost. Napravili su ogromno iznenađenje plasmanom među četiri najbolje evropske ekipe na impresivan način. Jesmo značajno izmenili timove, ali naši susreti su uvek bili zanimljivi i dobri. Oba kluba imaju ponosa i ambicije da promovišu košarku u svojim zemljama", rekao je Blat.

 

Navijači Partizana Blata pamte po nesvakidašnjem gestu. Kao trener Efes Pilsena se 2008. oglušio se o 'savet' najvećih svetskih sila da stranci ne putuju u Srbiju iz bezbednosnih razloga. Oslabaljen četvoricom Amerikanaca, koji su iz straha odbili da sednu u avion za Beograd, Efes Pilsen je izgubio utakmicu, ali su Blat i njegovi učenici dočekani i ispraćeni ovacijama zbog, malo je reći, džentlmenskog poteza.

 

"I danas respektujem navijače Partizana na isti način. Oni su ljudi košarke. Verujem da sam ja isto. Košarka i sport su iznad politike. Ta četvorica američkih igrača nisu poštovala sport, Evroligu i Partizan. Reći da je tada bilo opasno doći u Beograd je - smešno. Trebalo bi uvek da odvojimo sport od politike. Taj trenutak je bio jedan od najtežih u mojoj karijeri, jer su ti momci povredili sport, a naročito su uništili tim koji je bio na dobroj poziciji", zaključio je Blat.

2024 © - Vesti online