Nedelja 31.10.2010.
22:35
Vestionline

Kristić: Hajduk zasluženo pobedio

"Ušli smo prenervozno u utakmicu, primili smo veoma rano gol. U nastavku smo napadali stihijski, nismo uspeli da dođemo do naše igre, poremetila nas je povreda Ninkova, jer je došlo do promene u zadnjoj liniji, po ko zna koji put ove sezone. U nastavku smo igrali i sa četiri špica, ali je sve to i dalje bilo stihijski pa je Hajduk odoleo tim napadima", rekao je Kristić posle današnjeg poraza od 2:0 i dodao:

"Dva poraza u ligi, znam samo da smo ušli prenervozno i trenutno ne mogu da se unosim u dublje analize u sve ono što se dešavalo sa mojim timom. Odgovornost je moja. Ako nema rezultata trener je kriv. Trener je uvek odgovoran kada nema rezultata i to se ne dovodi u pitanje".

Trener Hajduka Dragoljub Bekvalac sedeo je na klupi samo u prvom poluvremenu, a potom je otišao na tribine.

"Imam virus već tri četiri dana, pod pritiskom utakmice nije lako. Malo mi se zamutilo, pa doktor nije dao da sedim na klupi. Pregledan sam, imao sam malu hipetenziju što je za moje godine normalno. Imali smo kadrovske probleme, evidentno i Zvezda, pre i za vreme utakmice. Međutim, moji momci su bili psihički i fizički spremni da ne dozvole Zvezdi da nametne svoj stil, a mi da se ne branimo samo. Dali smo gol i znalački odoleli pritisku Zvezde. Kad ne igraju jedan Ninkov i Koroman, to mora da se oseti, mi smo to iskoristili i zasluženo pobedili", rekao je Bekvalac.

Predsednik kulskog Hajduka Nikola Džomba je posle meča obećao da će njegov tim da pobedi i Partizan.

"Izgleda da je sudbina da pobedim Zvezdu kad sedim na klupi. Pobedićemo mi i 'crno-bele'. Nadam se da me neće kazniti, pa ću moći da vodim utakmicu i protiv njih. Stimulišu me uvrede navijača Zvezde, da pobedimo. Drago mi je da nije bilo incidenata, nije bilo problema oko karata. Mi smo nudili Zvezdi da otkupi karte za navijače po 400 dinara i da odgovara za njih, ali oni to nisu prihvatili", dodao je Džomba.

2024 © - Vesti online