Nedelja 22.11.2009.
12:52
Večernji.hr, Vestionline

Go i vezan lisicama završio na Fejsu!

Silvester nije ni slutio šta mu se sprema

Noć zabave pretvorila se u noćnu moru, rekao je amerikanac Silvester Porčia. Silvester nije ni slutio da je njegova devojka otkrila da 'petlja' sa drugom preko Fejsbuka. Mladić takođe nije znao ni da ona zna njegovu lozinku za Fejs.

Jednog dana, kada su ostali sami, u trenucima strasti, on je pristao da ga devojka veže lisicama za krevet i slika.

Lisice su tu, ali je ključ nedostajao

"Posle sam hteo da mi skine lisice, a ona mi je rekla da je izgubila ključ i otišla. Poslednje što mi je rekla bilo je: 'Ćao, Silvester' ", ispričao je mladić.

Posle jedno 45 minuta shvatio je da se njegova draga neće vratiti. Pitanje je bilo kako se osloboditi. Na svu sreću trebalo mu je oko 30-ak sekundi da pokida deo na krevetu za koji ga je vezala. Čim se oslobodio ljubavnih okova pozvao ju je telefonom.

Mladić pokazuje deo kreveta koji je odvalio pokušavajući da se oslobodi lisica

Rekla mu je kako joj je dosadilo da se igra sa njom i da je došlo vreme da se ona malo poigra sa njim. U tom trenutku je počela da se smeje a u sred tog smeha mu je spustila i slušalicu.

Nedugo posle toga telefon mu se usijao od poziva.

Zvali su ga prijatelji sa svih strana jer im nije bilo jasno zašto je na Fejsbuku objavio fotografije na kojima je go i vezan lisicama za krevet.

Silvester, go zavezan lisicama za krevet, osvanuo je ubrzo i na Fejsbuku

Silvester je prijavio, sada već bivšu devojku, policiji.Devojka je dobila zabranu prilaska a policija istražuje ima li dokaza da je optuži i za kućno nasilje i lažno predstavljanje.

"Da je ovo napravio muškarac ženi, već bi sjedio u zatvoru", rekao je Silvester.

2024 © - Vesti online