Subota 30.10.2010.
08:00
Vestionline

Novu mis sveta 2010. bira sedam starih!

One su nekad bile najlepše...

One su se u sredu sastale s predstavnicima kineskih i inostranih medija na pres-konferenciji na kojoj su govorile o subotnjem takmičenju i svojim karijerama.

Denise Perrier Lanfranchi osvojila je titulu najlepše žene sveta 1953. godine, na trećem po redu izboru Miss sveta. Uživala je u slavi širom sveta i mnogo radila u humanitarnim akcijama, a otvorila je i školu za modele. Radila je i na TV-u i glumila u filmu pre nego što se posvetila pitanjima građana u svojoj rodnoj Francuskoj.


Ann Sidney (Miss svijeta 1964.) pet puta je putovala svetom, bavila se glumom i pevanjem, da bi na kraju završila u poslu humanitarke.


Mary Stävin iz Švedske bila je misica 1977. Ona je glumica i model, a pojavila se u dva filma o Džejms Bondu. Živi u Los Anđelesu.

Agbani Darego (Miss sveta 2001.) rođena je u Nigeriji i bila je prva tamnoputa Miss sveta. Izrasla je u divnu ženu, a njena karijera odvela ju je u vode top modela. Živi u Njujorku.


Maria Julia Mantilla (2004.) je najsjajnija zvezda Perua, omiljena među svojim zemljacima. U humanitarne svrhe popela se na Himalaje i postigla veliki uspeh kao model u SAD-u i Evropi.

Zhang Xi Lin (2007.) je Kineskinja sa diplomom poslovne administracije. Izuzetno je uspešna kao model, učestvovala je u mnogim reklamnim kampanjama luksuznih brendova, i hodala pistama Pariza i Berlina.

Ksenia Sukhinova (2008.) je plavooka lepotica koja osim što radi kao uspešan model, istovremeno studira kibernetiku, radi kao porparolka i takmiči se u plivanju i biatlonu.

2024 © - Vesti online