Četvrtak 28.10.2010.
10:45
Vestionline

Džavai: Odlično, ali može i bolje!

"Mi smo mlad tim, igramo u oscilacijama. Ovo je moja najbolja partija u Partizanu, ali daleko od onoga što mogu. Bila je teška utakmica", rekao je Džavai.

Australijanac o podršci u Pioniru kaže:
"Navijači, šta da kažem, yo je ludnica. Naježio sam se. Oni su sjajni, podržavali su nas kada smo padali", dodao je on.

Ni Oliver Lafajet nije mogao da se "snađe" zbog buke u Pioniru.

"Neverovatan osećaj. Čuo sam priče o navijačima Partizana, ali to mora da se doživi. Meč je bio težak, Himki je dobra ekipa, vodili su većim delom, mi smo uspeli u finišu da preokrenemo. Zadovoljan sam svojom igrom, ali znam da mogu bolje", rekao je Lafajet.
 

Jedan o junaka pobede Partizana nad Himkijem u Evroligi, Vladimir Lučić, smatra da je trijumf nad Rusima od izuzetne važnosti za samopozdanje mlagod tima u nastavku sezone.

"Vrlo važna pobeda, da dobijemo na samopouzdanju. Ne treba da se opustimo, imamo težak raspored pred nama. Kod ključne trojke prisetio sam se da sam imao istu situaciju protiv Cedevite i da sam promašio ceo koš. Morala je da se vrati. Tako je to u košarci", izjavio je Lučić.

"Stvarno je ono što se priča, publika nosi tim. Hvala im. Ovo je jedna utakmica, ali može da znači dosta za nas. Himki je odlična ekipa sa sjajnim pojedincima. Okrećemo se narednim utakmicama. Bilo je lepo, ali ovaj meč moramo da zaboravimo", dodao je Raško Katić.

2024 © - Vesti online