Četvrtak 28.10.2010.
10:32 >> 11:06h
Vestionline

Hrvatski fudbaler silovao maloletnicu?

Klasnić (30) je pušten na slobodu uz plaćanje kaucije, a za ponedeljak zakazano je ročište, navode nemački mediji.

Ivan Klasnić

Prema policijskom izveštaju, oni su primili poziv u pet sati ujutro od devojke koja tvrdi da je silovana. Brojni mediji probali su da stupe u kontakt sa fudbalerom, ali on nije bio dostupan za komentar. ''Jutarnji list'' navodi da će se Klasnić obratiti javnosti putem hrvatskog konzulata.

Hrvatski napadač je od 2003. godine u braku sa suprugom Patricijom, a imaju trogodišnju ćerku. Fudbalsku karijeru započeo je 1998. u St. Pauliju, a 2001. godine prešao je u redove Verdera iz Bremena, sa kojim je 2004. godine osvojio Bundesligu.


Hamburg: Ivanovu ženu nožem napao pljačkaš! 

 

I dok evropska javnost s nestrpljenjem očekuje rasplet priče o mogućem silovanju, Ivan Klasnić na svom zvaničnom sajtu drži saopštenje iz avgusta ove godine u kome navodi da se "moli da policija brzo reši napad na njegovu ženu Patriciju."

 

Naime, avgusta ove godine, dok je Ivan bio u Mančesteru, njegovu ženu napao je nožem pljačkaš i to u njihovom domu u Hamburgu. Napad se desio jedan sat iza ponoći, a o brutalnosti pljačkaša govori podatak da ga nije omeo ni plač Ivanove i Patricijine bebe koja se probudila i videla ga. Patricija i beba nisu povređene, ali je razbojnik uzeo pare i nakit. 

  

Klasnić je 38 puta igrao za nacionalni tim Hrvatske

 

Klasnić je zbog zdravstvenih problema 2007. godine prošao je kroz dve transplantacije bubrega.

 

 

Klasnić je posle operacije i joše jedne sezone u Verderu prešao u Nant, a zatim je kao pozajmljen igrač 2009. godine postao član engleskog kluba Bolton. 30-godišnji napadač odigrao je 38 utakmica za reprezentaciju Hrvatske i postigao 12 golova.

2024 © - Vesti online