Subota 21.11.2009.
20:55
Tanjug

SAJ obeležila krsnu slavu

Uz prisustvo ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića i direktora policije Milorada Veljovića, obavljeno je lomljenje slavskog kolača, koji su osveštali vladike zahumsko-hercegovački Grigorije, bački Irinej i Longin.


Dačić je rekao da ta antiteroristička jedinica u uslovima kada nema terorističkih akata obavlja niz zadataka na hapšenjima pripadnika najorganizovanijih i najopasnijih kriminalnih grupa.


"Policija i naše elitne jedinice rade posao koji je od opšteg društvenog značaja i zato je bitno da u društvu postoji sistem vrednosti koji bi mogao biti osnova za uspešan rad svih državnih organa", rekao je Dačić.


On je naglasio da postoji rešenost da Srbija bude mirna država u kojoj će tokovi ilegalne trgovine -narkoticima, oružjem i ljudima, biti presečeni, a korupcija i delovanje organizovanih kriminalnih grupa sprečeni.


"Krsna slava elitne jedinice je i prilika da se setimo onih koji su dali život na radnim zadacima širom Srbije", rekao je Dačih i podsetio da je u poslednjih 20 godina skoro 1.000 pripadnika MUP-a izgubilo život obavljajući radne zadatke.


 

2024 © - Vesti online