Sreda 27.10.2010.
13:03
sarajevo-x.com

Policija "zbunila" banjalučkog kauboja

Ajmo mala po cigarete

Mladi kauboj Radetić, prethodno je u kafani u naselju Starčevica šenlučio sa vlasnikom kobile, a onda je od njega pozajmio mobilni telefon da se javi devojci, i kobilu da ode po cigarete. 

Radetić je zajahao kobilu i krenuo banjalučkom ulicom Nikole Pašića, gde su ga građani u čudu gledali, a potom pozvali policiju, koja se pojavila na mestu događaja.

Ništa manje zaprepašćen nije bio ni Radetić, koji je policajcima rekao da "vozi desnom stranom ulice", ne shvatajući zbog čega su ga zaustavili. Na zahtev poicije da se predstavi mladić je dao lažne podatke i odbio da govori zbog čega je priveden u policijsku stanicu.

U stanici je ipak priznao policiji da je od prijatelja uzeo mobilni i kobilu, pa su otišli do kafane gde je mladić celo veče pio, posle čega su utvrdili da govori istinu. Jahača će avantura ipak koštati, jer će se suočiti sa prekršajnom kaznom za lažno predstavljanje kao i za nepoštovanje saobraćajnih znakova, jer je i pored znaka koji zabranjuje ulazak u grad životinjama i zaprežnim kolima ujahao u Banjaluku. 

2024 © - Vesti online