Sreda 27.10.2010.
06:18
Alo

Baki: Imao sam seks na farmi!

- Kresnuo sam jednu, sad pripremam teren za drugu! Sve ću objasniti kada se završi serijal. Sve je to bilo na skrivenom mestu, nisu nas snimile kamere, a tako je glumila finoću! - rekao je Baki i dodao da je sad vreme za drugi seks.

Obradio jednu, a sad napunio baterije za drugu: Baki


- Taman sam sada napunio baterije, pa opet mogu! Ali njeno ime ću reći tek kada izađem - izjavio je denser i dodao da će mu njegov drug Peja biti svedok ako mu neko ne bude verovao.


Zanimljivo je da je Baki kroz celu priču o seksu podvlačio kako je pokazao ko je i šta je on, a Don Žuan (aludirajući na Baneta) može samo da se pravi da je zavodnik.
 

Podsećanja radi, kamera je densera snimila samo sa bivšom farmerkom Katarinom Živković, kada su vodili intimne razgovore u seniku, gde nema kamera. Tada je pao i čuveni poljubac, koji mlada pevačica i dalje ne želi da prizna.


Poznati denser je u nekoliko navrata dok se prepirao sa Branislavom Jankovićem izjavio kako se žvalavio sa Kaćom i tako na indirektan način stavio do znanja da je osim poljubaca sa zvezdom „Granda“ imao i nešto više.


Bilo kako bilo, ostaje da se vidi da li će Baki B3 javno i pred kamerama priznati da je spavao sa Kaćom dok je boravio na najpoznatijem imanju u Lisoviću ili je možda sve ovo plod njegove mašte?

2024 © - Vesti online