Utorak 26.10.2010.
22:18
Vestionline

Planinić: Dolazimo u 'Pionir' po pobedu!

Bivši igrač CSKA i nova akvizicija Himkija - Zoran Planinić

Letošnje pojačanje Himkija iz redova CSKA iz Moskve kaže da zna šta ga očekuje u Beogradu, pošto je sa svim bivšim klubovima redovno gostovao u srpskoj prestonici.

"Iako je Partizan opet promenio gotovo ceo tim, njihova glavna karakteristika je i dalje ista. Zadržali su mentalitet, što je uvek bio njihov osnovni kvalitet. Igraće i čvrstu odbranu, publika će ih nositi, tako da bi za nas bio odličan uspeh kada bi pobedili. A mi u Beograd i dolazimo po pobedu", rekao je Planinić u intervjuu za "Sportski žurnal".

Hrvatski reprezentativac je dobro upoznat sa atmosferom koju prave Grobari, za koje veruje da su šesti, sedmi i osmi igrač "crno-belih".

"Moramo da budemo hladne glave i da ne razmišljamo previše o atmosferi. Što smo više fokusirani na igru, biće bolje za nas. Sigurno da navijači imaju dosta uticaja na ishod meča i zato misli moraju da nam budu isključivo okrenute igri", zaključio je Planinić.


S druge strane trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je da očekuje da "crno-beli" zahvaljujući velikom požrtvovanošću stignu do prve pobede u Evroligi protiv ekipe Himkija (sreda 20,45h).

2024 © - Vesti online