Sreda 27.10.2010.
00:15
Blic online

Modelsica dobija plažu u Los Anđelesu

 
Bračni par Meljničenko

Meljničenkovi su tokom leta krstarili kalifornijskom obalom, te su stanovnici priobalnih gradova često viđali njihovu megajahtu „A“ na pučini. Ako je verovati američkim portalima, Andrej i Sandra su tada iskoristili priliku i da se raspitaju o potencijalnoj kupovini jednog dela obale na najpoznatijoj plaži Los Anđelesa, Venis Biču.


Kako navode američki mediji, Meljničenkovi su zainteresovani za parcele između Paloma i Sanset avenije, te mnogi već nagađaju šta bi sve moglo biti sagrađeno na ovako velikom prostoru. Jedni tvrde da će Andrej Meljničenko sagraditi hotelski kompleks, drugi kažu da će graditi stambene blokove, a treći navode da je prosto u pitanju dobra investicija. Inače, poznato je da je Meljničenko već pazario nekoliko luksuznih nekretnina duž Istočne obale, te da sada želi i svoje parče Zapadne obale.

Kolika je kupovna moć ovog ruskog biznismena govori i podatak da je za nekadašnju vilu Donalda Trampa, poznatu kao „Maison La Amitie“ u Palm Biču, 2008. godine platio vrtoglavih 95 miliona dolara. Andrej je prošle godine iznenadio svoju suprugu Sandru, te joj za rođendan poklonio jedno od ostrva na Maldivima, ali iako često putuju, baza Meljničenkovih je u Moskvi.

Budući da povremeno svrati do Beograda, da obiđe porodicu i prijatelje, Sandra je u glavnom gradu pre nekoliko godina kupila stan u centru grada i kuću na Senjaku, koja je sakrivena od pogleda znatiželjnika.

2024 © - Vesti online