Utorak 26.10.2010.
02:19
Vestionline

Blizanci Dženifer Lopez u "Gučijevoj" kampanji

Dvogodišnji blizanci Maks i Ema radili su fotosešn za prvu "Gučijevu" kolekciju za decu na plaži u Malibuu u Kaliforniji. Mama je sve vreme blizancima davala savete u vezi sa poziranjem. Dečja kolekcija je deo kampanje Unicefa kojom se sprovodi program pomoći školama u Africi.

"Kao majka, ponosna sam što učestvujem u kampanji kojom se unapređuje život i školovanje najugroženije dece u Africi", izjavila je pop diva.

Dženifer je imala problema da ubedi svog supruga, pevača Marka Antonija, da dopusti deci da se slikaju. Sama pevačica priznaje da nikada nisu bili od onih roditelja koji vole u javnosti da "paradiraju" sa decom i poziraju paparacima koje naziva "uhodama".

Ono što je uticalo da tata promeni mišljenje je činjenica da će "Guči" uputiti donaciju Unicefu, kao i Fondaciji Maribel, koju je osnovala Dženina sestra Linda kako bi pomogla ženama širom sveta da dođu do zdravstvene pomoći.

Ponosni roditelji prisustvovali su snimanju i pazili blizance koji su trčkarali plažom obučeni od glave do pete u garderobu i obuću sa etiketom "Guči". Kolekcija će se naći sledećeg meseca u prodaji, a medeni blizanci sigurno će uticati na roditelje širom sveta da i svoju decu obuku u prepoznatljivi brend.

2024 © - Vesti online