Subota 23.10.2010.
16:00
Vestionline

Stojković: Oprostite mi na ružnoj prošlosti!

Partizan je u 139. večitom derbiju pobedio Crvenu zvezdu minimalnim rezultatom 1:0, a Stojković nije imao preterano puno posla na golu.

Stojković je zato tokom čitavog meča bio na meti navijača sa severne tribine koji su pokušavali da mu posao učine težim uzvikivanjem pogrdnih pesama.

Na kraju se ipak Stojković radovao pobedi, a po završetku utakmice je sa ostalim saigračima otrčao do južne tribine i navijačima Partizana poručio:

"Oprostite mi na ružnoj prošlosti!", pisalo je na majici koju je golman crno-belih nosio ispod dresa. 

Kada je izalazio sa terena Stojković je u stilu mornara Popaja pokazivao bicepse i asocirao na sopstvenu snagu.

"Time sam hteo da pokažem da ništa ne može da me uništi, pa ni događaj iz Đenove. Sada sve treba da se zaboravi, jer sam od 1. septembra postao igrač Partizana i celu svoju budućnost ću posvetiti crno-belima" zaključio je Stojković, a preneo sportal.rs.

Navijači se razišli u mirnoj atmosferi

Navijači Crvene zvezde i Partizana mirno su se razišli nakon završetka 139. večtiog derbija u kome su "crno beli" slavili sa 1:0 i ponovo preuzeli lidersku poziciju na tabeli srpskog prvenstva.

 

Rekordan broj policajaca obezbeđivao je meč "visokog rizika", a uoči, za vreme i neposredno posle najznačajnijeg susreta u srpskom fudbalu nije zabeležen ni najmanji incident.

 

Po završetku utakmice policijski kordon razdzvojio je Partizanove pristalice smeštene na južnoj tribini beogradske Marakane, čiji je odlazak sa stadiona preusmeren ka Voždovcu i Banjici. Navijači Crvene zvezde u miru i tišini razišli su se ka Autokomandi i Slaviji.

2024 © - Vesti online