Nedelja 24.10.2010.
08:00
Vestionline

Prezimite jeftino u srpskim banjama!

Zima u banjama jeftinija nego kod kuće

Direktor Prolom banje Zlatko Veljović kaže da gosti koji uplate pun pansion za jedan mesec u nekoj od ove dve banje, dobijaju još po 24 dana potpuno besplatnog boravka.

Prema njegovim rečima, turističko preduzeće "Planinka", u čijem sastavu posluju te dve banje, odluku o snižvanju cena donelo je nakon što je prethodinih godina zabeleženo veliko interesovanje za boravak u banjama u zimskom periodu.

Umesto po ceni od 2.500 dinara za pun pansion po danu (tri obroka dnevno, velnes program, korišćenje bazena, prolom vode i lekarska nega 24 sata dnevno) narednih pet meseci gosti će plaćati 1.600 dinara.

Na svakih mesec dana gosti će dobiti još po 24 dana besplatnog borvka.

Veljović je kazao da su za boravak u banjama najviše zainteresovani penzioneri iz većih gradova Srbije, posebno iz Beograda.

Predstavnik marketinga Prolom banje Slaviša Jovanović ističe da su te dve banje prve u Srbiji započele program koji nudi daleko jeftiniji život gostima u zimskom periodu nego u mestima gde oni žive.

Gosti koji će duže boraviti u ovim banjama, moći će da menjaju banje kad god požele i na koliko dana oni to hoće, a Planinka je obezbedila i prevoz od jedne do druge banje.

2024 © - Vesti online