Subota 23.10.2010.
11:55
Vestionline

Vujošević nezadovoljan, ali zna gde je problem

"Igrali smo veoma loše. Italijani su dobro igrali pozicioni napad. Nismo bili su stanju da se branimo onako kako umemo, bili smo na granici koncentracije. Samo devet puta smo primorali protivnika na lične greške posle kojih smo šutirali slobodna bacanja, tako da smo izveli samo 18 penala. To nisu prijatne cifre, ali oni govore o tome koliko smo bili loši u napadu", ocenjuje Vujošević.

Bivši strater Partizana smatra da je i skori povratak sa turneje po SAD uticao na poraz.

"Naravno da je američka turneja ostavila traga, kao i problemi sa povredama igrača. Ali, to ni u kom slučaju ne može da bude opravdanje za naše izdanje. To je bila noćna mora. Moramo mnogo da radimo", rekao je trofejni trener.

Vujošević je dodao i da je za brzu igru, koja je odlikovala njegovu ekipu na uspešnoj turneji po SAD, bio potreban bolji rad u odbrani.

"Da bismo igrali brzo, potrebno je da kvalitetno radimo u odbrani. Sada to nije bio slučaj. Milanezi su usporili ritam, trošili su svo vreme predviđeno za napad i na taj način smanjivali naše šanse. U poziciji Italijani su delovali veoma agresivno i sprečili su naše pokušaje da promenimo situaciju. Opet, tu je pitanje energije, jer je prošlo samo nekoliko dana od povratka iz Amerike”, zaključio je za "Žurnal" Vujošević.

2024 © - Vesti online