Subota 23.10.2010.
11:06
Vestionline

Paspalj: Čime li se drogiraju ovi iz FSS!

"Čitam i ne verujem šta je sve napisano. Pa, ovi iz FSS ne znaju gde udaraju. Samo, načuo sam da se ovih dana na tržištu pojavila nova droga, a da su je među prvima probali baš ovi iz Fudbalskog saveza Srbije! Jednostavno, takvo saopštenje nije moglo da bude sročeno u stanju zdravog razuma. Ne znam samo da li je tu reč o kolektivnom ludilu ili delu pojedinca", rekao je Paspalj za "Alo".

"Ne mogu da dozvolim da neko na tako prljav, manipulantski način vređa meni drage ljude, pa makar taj neko bio i predsednik FS Srbije. Posle svega, šta mogu da im poručim, osim: „Aman, ljudi, skidajte se više", dodao je Paspalj.

Paspalj smatra da ovakvi ispadi nemaju političku pozadinu, već da se isključivo radi o ličnim interesima.

"Sumnjam da bi iko od političara mogao da iznese toliko gluposti i teških optužbi bez ikakvog smisla. To su lični interesi. Valjda su osetili da im se bliži kraj pa vuku tako očajničke poteze. Samo, trebalo bi preispitati na koji način su mnogi iz FSS uopšte došli do visokih funkcija. Imamo situaciju da su u fudbalskim strukturama ljudi s vrlo problematičnom i sumnjivom prošlošću. Naravno, čast izuzecima...", kaže Paspalj i dodaje da bi svi trebalo da se zamislimo zbog svega što se dešava u društvu.

"Sve ovo iz fudbala se negde poklapa s opštim stanjem u društvu. Slušamo kako policija radi svoj posao i privodi osumnjičene za razne sumnjive radnje, a onda sudstvo sve zakoči. Pitam se postoje li uopšte rešenost i strategija da se sve to reši. Svi bi trebalo da se zamislimo nad stanjem u društvu. Inaše, ne piše nam se dobro", zaključuje Paspalj. 

2024 © - Vesti online