Subota 23.10.2010.
10:06
Vestionline

Teodosić na oku Teksašana

Teodosić je trenutno član Olimpijakosa, a u "zvezde" se vinuo tokom svetskog prvenstva prošle godine u Poljskoj gde predvodio mladu ekipu Srbije do srebra. Sjajne igre Teo nastavlja da pruža na Pirejima, a jedan je od najzaslužnijih i što je Srbija nedavno završila na četvrtom mestu na svetu na Mundijalu u Turskoj.

Od tada je postao interesantan mnogim klubovima, posebno jer ima 21 godinu a već se pokazao kao veliki lider na terenu. Prošle sezone proglašen je za MVP Evrolige.

Nedavno je gost u Atini bio potpredsednik i pomoćnik generalnog menadžera "mamuza" Denis Lindzi, koji je imao samo jedan zadatak - da pogleda uživo meč između Olimpijakosa i Reala u Evroligi i dobro "skenira" Tea.

U toku trodnevnog boravka u Atini Lindzi je prikupio dovoljno informacija o reprezentativcu Srbije, između ostalog da ima jak ugovor s timom iz Pireja do leta 2012. On je rekao da je Teo ekstra kvalitet a kao najveći nedostatak Lindzi smatra Teodosićevu fizičku pripremljenost.

Olimpijakos je letos u NBA ligu prodao Linasa Kleizu, Dšoša čildresa i Patrika Beverlija, a njihovim stopama bi u bliskoj budućnosti mogao i Teodosić.

Teodosić je pre Olimpijakosa igrao za FMP Železnik i Borac. 

2024 © - Vesti online