Četvrtak 21.10.2010.
17:49
Vestionline

Ana u četvrtfinalu Luksemburga

Ivanovićeva je relativno lako izašla na kraj sa trenutno 67. teniserkom na svetu  i jedino je u prvom setu imala malo problema jer je vodila sa 3:1, ali je Para uspela da se vrati u meč i izjednači na 3:3 ali ne o da iznenadi našu igračicu, koja je ovaj deo igre rešila u svoju korist sa 6:4. U drugom setu je na terenu postojala samo Ana za ubedljivu i sasvim zasluženu pobedu.

Ivanovićeva će se u borbi za polufinale sastati sa 44. teniserkom sveta Nemicom Julijom Gerges, koju je prošle sedmice u četvrtfinalu Linca dobila rezultatom 7:6 (8:6), 6:2 i povela u međusobnim duelima sa 2:0.


Turnir u Luksemburgu igra se za nagradni fond od 220.000 dolara, a evetnulno osvajanje titule ne bi toliko popravilo plasman srpske teniserke na WTA listi, koliko bi uvećalo njeno samopouzdanje.

Ivanović i Vikmajer eliminisane u dublu

Ana Ivanović i Belgijanka Janina Vikmajer nisu uspele da se plasiraju u polufinale u konkurenciji dublova na turniru u Luksemburgu pošto su večeras u četvrtfinalu izgubile od češkog para Lusi Hradecka/Renata Voracova sa 6:2, 6:2.

2024 © - Vesti online