Sreda 20.10.2010.
09:48
Tanjug

Bacio bombu na bivšu ženu pa se ubio

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila u Ulici šeste ličke, kada je u eksploziji bombe poginuo Milan R. (55), dok je teško povređena Dragica K. (43).

Dragica K. je u teškom stanju prevezena kolima Hitne pomoći na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra gde joj je amputirana desna šaka, rekla je dr Borikić. Dr Borikić je objasnila da je Dragici K. bomba prilikom "otimanja" eksplodirala u ruci.

Naime, Milan R. je izvukao bivšu ženu sa porodičnog slavlja i aktivirao bombu koja joj je osakatila desnu ruku. Potom je legao na drugu "kašikaru" i razneo sebe. 

Kako svedoci kažu Milan, koji j nepozvan došao na slavlje, u jednom trenutku je usred svađe udario Dragicu, a onda je, naočigled svih gostiju, zgrabio za kosu i odvukao ispred kuće. Tu je nastavio da tuče bivšu suprugu i potom je oborio na zemlju.

Dok je ležala na zemlji bacio je na nju ručnu bombu, a nesrećna žena je najverovatnije pokušala da bombu odbaci od sebe pri čemu joj je eksplodirala u ruci. Posle detonacije Mile se udaljio i aktivirao drugu bombu.

U policiji kažu da je raskomadano Miletovo telo pronađeno na ulici, desetak metara od mesta gde je bacio bombu na bivšu suprugu.

Tragedija se dogodila ispred kuće Dragičine prijateljice, a nadležni organi su obavili uviđaj, preneli su mediji.

2024 © - Vesti online