Utorak 19.10.2010.
23:37
Vestionline

Stanojević: Nismo razočarali!

Partizan ni u svom drugom nastupu u Ligi šampiona još uvek ne zna pobedu, a poraz u 3. kolu protiv Brage 2:0, "crno-belima" je peti na isto toliko gostovanja.

"Braga je iz prvog šuta dala gol. Mi smo dali sve od sebe u drugom poluvremenu, diktirali smo ritam i bili bliži izjednačenju nego domaćin drugom golu. Međutim, Braga je opravdala svoj fantastičan kontranapad", ocenio je Stanojević u razgovoru za "RTS" posle meča.

Partizanovi igrači su puno grešili u pasovima i dosta nepovezano delovali sve do trenutka kada su primili gol i krenuli agresivnije na gol protivnika.

"Nismo imali taj završni pas. Imali smo više udaraca ka golu od protivnika, bili smo opasniji i zaslužili smo više od ovoga. Mislim da smo odigrali na visokom nivou, ali da nismo imali sreće. Mislim da nikoga nismo izneverili", dodao je Stanojević čiji tim će 3. novembra dočekati Bragu u Beogradu.

"Oni zaista imaju fantastičnu tranziciju i veoma brze igrače. Ali mi moramo da napadnemo pred našim navijačima", zaključio je Stanojević.

I kapiten Mladen Krstajić deli mišljenje svog trenera.

"Igrali smo dobro, ali nismo došli do rezultata. Diktirali smo tempo, ali za gol nismo imali snage. Ako želimo treće mesto u naredne dve utakmice na našem stadionu, protiv Brage i Šahtjora, jednu moramo da dobijemo, a drugu bar da odigramo nerešeno. I dalje je sve u našim rukama, a bitno je samo da dobijemo Portugalce", dodao je Krstajić.

2024 © - Vesti online