Ponedeljak 18.10.2010.
10:35
Press

Farmeri hoće kući

Zlata smatra da su se dovoljno igrali i da im je svima vreme da idu kući, jer će u suprotnom zavladati haos na Pinkovom seoskom imanju.

I Zlati svega preko glave

Istu boljku ima i Marjan, koji je otvoreno rekao da mu se ide kući jer mu je „preko glave" da samo on radi u štali. Ekrem se kaje što je uopšte ušao u šou i odbija da pomaže farmerima.

- Neću nikom ništa da pomažem! Mogu da povučem i potegnem, ali se u štalu ne razumem. Svi me ovde samo banderišu - siktao je Ekrem.

Jelena želi da napusti šou zbog Baneta koji je ''proganja". Maneken je legao preko nje, a Jelena je vrištala i dozivala Marjana u pomoć.

- Ne žuri, tek smo počeli da se družimo - rekao je maneken uz osmeh, što je Jelenu dodatno iznerviralo.

Frontmen grupe „Luna" Čeda Čvorak sinoć je napustio imanje u Lisoviću. On je u duelu znanja izgubio od Baneta, ali i glasovi publike većinom su otišli manekenu. Iako je na farmi proveo samo 12 dana, Čeda je želeo povratak kući zbog čega nije ni proveo noć u izolaciji.

- Želeo sam da izađem, bilo je dosta. Čast mi je što sam izgubio od Baneta, jer on je jedan od mojih favorita - rekao je Čeda i nakon što je izrecitovao oproštajnu pesmu pohrlio je u zagrljaj sina koji ga je čekao u studiju.

2024 © - Vesti online