Ponedeljak 18.10.2010.
08:00
sarajevox.com

Zašto su muškarcima "loše" devojke više seksi?

Muškarci potajno poštuju jake žene koje imaju samopouzdanje i svoje snove. Ne sviđaju im se žene koji samo potvrđuju i odobravaju sve što on kaže.

Žena, ponekad, treba biti đavolica


Verovatno ste primetili da ponekad, iako dajete sve od sebe i žrtvujete se, vaš muškarac želi pronaći neku bolju partnerku koja je pametnija, manje pažljiva i privlačnija. On time pokazuje da želi "lošu" devojku. To je verovatno zbog toga što vi previše pokazujete da tražite muškarca od koga zaavisi vaša sreća. Pokazujete da ne možete biti sami i da ne želite dugo čekati da dođe prava osoba. Možda se silom dovodite u situaciju u kojoj se inače ne bi našli.

U društvu vlada mišljenje da se muškarci plaše jakih, svojeglavih žena koje za njih predstavljaju veliki izazov. Prava istina je da ukoliko žena ili muškarac idu iz krajnosti u krajnost, to definitivno odbija njihove partnere.

Nasuprot tome, ništa ne deluje privlačnije od žene koja je dostojanstvena i ponosna na sebe. Kako bi ste pridobili i sačuvali ljubav svog života, uvek trebate predstavljati izazov svom muškarcu. On nikada neće jako želeti ono što može lako da dobije.

To znači da ga morate kontrolisati na neki način i držati ga u neizvesnosti. Nikada nemojte zaboraviti zlatno pravilo braka, ne udajete se za savršenu osobu, nego za osobu koja vas interesuje.

"Loše" devojke nikada često ne zovu muškarca niti mu šalju SMS-ove, niti pitaju gde su bili i šta su radili. Nemojte pokazati da vam je previše stalo da se vaš partner često javlja i da znate gde se nalazi, ali ukoliko to nikako ne čini, ponekad mu možete pokazati da ste ljuti zbog toga. Morate mu reći svoje mišljenje.

Ako stalno potvrđujete i odobravate ono što vaš partner kaže, dosaditi ćete mu.

2024 © - Vesti online