Nedelja 17.10.2010.
15:15
Vestionline

Stanojević menja tim pred Bragu

Posle pobede nad Smederevom u petak, ali i tri primljena gola (5:3), Stanojević kaže da će u Portugalu veliki broj igrača dobiti priliku da se pokaže.

"Pet-šest novih igrača dobiće priliku u Portugalu. Nisu grešila samo četvorica u poslednjoj liniji, kompletna ekipa je loše odradila defanzivne zadatke i to traži promene", rekao je Stanojević za "Sportski žurnal".

"U Bragi neće igrati Marko Jovanović zbog crvenog kartona iz meča sa Arsenalom, a bledo izdanje Vojislava Stankovića i Džozefa Kizita eliminisalo ih je iz kombinacije za duel u Portugalu. Šansu će dobiti Stefan Savić i Aleksandar Lazevski, koji zbog umora od reprezentativnih obaveza nisu igrali protiv Smedereva. Na teren će ponovo i Mladen Krstajić a postoji i šansa da na mestu desnog beka umesto Aleksandra Miljkovića zaigra Ivan Stevanović, otkrio je trener Partizana i dodao:

"Vraćaju se Krstajić i Kleo, a imam samo dve nedoumice kada je u pitanju ostatak tima. Zbog igrača nije u redu da otkrijem koje su pozicije u pitanju, mada ću im pre polaska na put predočiti sastav koji će igrati u utorak uveče", dodao je Stanojević.

2024 © - Vesti online