Subota 16.10.2010.
04:42
Vestionline

Sonja Bakić i Toni Cetinski snimili spot

Sonja Bakić u zagrljaju Tonija Cetinskog
 

Ova Somborka, koju uskoro očekuje preseljenje u Beograd, nastavlja da niže uspehe.

Video za pesmu "Tražim te" sniman je na više svetskih lokacija, te u studiju "Alfa filma" u Zagrebu, a iza njegove realizacije stoji mladi, nadareni tim stručnjaka, deo Impressions media grupe i brojni saradnici.

Spot će biti prikazan javnosti početkom novembra, čemu će prethoditi audio premijera 27. oktobra na nacionalnom "Radiju S" u emisiji "Omnibus S".

"Tražim te" predstavlja prvi singl sa albuma prvenca Sonje Bakić koji je trenutno u pripremi i na kojem upravo ona potpisuje većinu pesama. Pored Sonje, muziku i aranžman su na prvom singlu radili Siniša Grozdek i Zoran Radonjić, a tekst Aleks Lance i Arina Balenović. Saradnja sa Tonijem, koji je dao posebnu notu ovom duetu, ogledala se i u zajedničkom nastupu na beogradskom Kalemegdanu prošlog meseca.

Sonja intenzivno radi na pripremi albuma, te dodatnih pesama na zahtev renomiranih američkih producenata, čime će krenuti i prvi koraci njene svetske karijere. Ona veruje da će sav dosadašnji rad predstavljati uvertiru u internacionalnu karijeru koja se u poslednjih par meseci munjevitom brzinom kreće uzlaznom putanjom.

Podsetite se njenog poslednjeg spota:

2024 © - Vesti online