Petak 15.10.2010.
22:38
Vestionline

Borovčanin: Berger prepreka na putu ka vrhu

Borovčanin i Berger će u subotu boksovati kao uvod u kasniji spektakl i meč za titulu šampiona sveta u verziji WBC između branioca pojasa Vitalija Klička i Amerikanca Šenona Brigsa.

"Svakog boksera cenim i poštujem i nikoga ne potcenjujem, ali su moji ciljevi jasni i na putu ka vrhu evrope i sveta svako ko mi se nađe na putu biće protvnik kojeg moram pobediti, što je slučaj i sa Bergerom. Ima skor za respekt, jer od 7 pobeda sve završio nokautom. Biću oprezan, ali vas molim da sačekate da svoju poslednju reč, kao i uvek, kažem u ringu", poručio je Borovčanin.

Borovčanin se pripremao za ovaj meč sa Kličkom na Tirolu uz stručni nadzor njihovog trenera Frica Zduneka. Srbin je rangiran na 15. poziciji na svetskoj rang listi u kruzer kategoriji (90.712 kg), a od svetske bokserske organizacije ima odobrenje da boksuje za titulu prvaka Evrope, što će se desiti u prvoj polovini sledeće godine u Banja Luci.

"Poštujem Borovčanina i njegov rejting. Znam da je veće ime od mene i da je poznat u svetu boksa, ali nisam došao ovde da mu se divim već da ga pobedim. U subotu ćete biti iznenađeni mojom pobedom, ali za mene će to biti normalno jer sam zbog toga i došao", rekao je Berger.

2024 © - Vesti online