Petak 15.10.2010.
13:37
Vestionline, Sportske.net

''Huligani su želeli da ubiju Stojkovića''

Đuričić je smogao snage da progovori o nasilju koje potresa Srbiju i ocenio da su dešavanja u Đenovi pokušaj ludaka da spreče našu zemlju da se pridruži EU.


Rezervni golman Srbije, Anđelko Đuričić tvrdi da su huligani u Đenovi, koji su ušli u autobus sa igračima u utorak, hteli da liše života Vladimira Stojkovića.

''Olakšanje mi je predstavljala činjanica da sam kročio u zemlju gde se osećam ponovo bezbedno. Neki Srbi su zaista ludi. U mojoj domovini su ovakve stvari normalne. Huliganizam je veliki srpski problem'', rekao je golman Leirije za "Maisfutebol" i dodao:

''Oni su zapalili ulaz u hotel i gađali kamenjem autobus sa igračima Srbije. Onda su ušli u autobus i tražili Stojkovića, kako bi ga napali. Oni su hteli da ga ubiju, a to bi se verovatno desilo da ih mi igrači nismo sprečili'', kaže Anđelko i smatra da je problem politički.

''Ono što se desilo nije samo zbog Stojkovića. Iza scene stoji kao razlog nastojanje Srbije da uđe u Evropsku Uniju. Neki nacionalisti to ne žele i rade sve kako bi to sprečili. Oni su ludi ljudi koji žive da napadaju druge ljude'', zaključuje iz Portugalije Đuričić. 

2024 © - Vesti online