Četvrtak 14.10.2010.
23:34
Vestionline

Zvezda ne ide pod stečaj

U rešenju suda se navodi da KK Crvena zvezda ne podleže Zakonu o stečaju i da su udruženja građana i sportske organizacije izuzete iz ovog zakona.

Generalni menadžer Crvene zvezde Mirko Pavlović kaže da su to dobre vesti za klub, koji je bio spreman i za drugačiju odluku suda.

"Mi smo bili spremni za oba raspleta. U svakom slučaju nama nije lako, radimo na analizi stanja i sagledavanju mogućih rešenja za izlazak iz krize. Naši partneri u nastavku ovog procesa moraju biti bivši igrači, banke, dobavljači i ostali poverioci, jer je rešenje u prepoznavanju realnih mogućnost kluba. Svakako nam je potrebna moralna i finansijska podrška i da se oko projekta uspona kluba ujedine svi poverioci, relevantni državni organi i oni koji imaju interes da ulažu u budućnost Zvezde", rekao je Mirko Pavlović.

Crvena zvezda je u novu sezonu ušla sa renoviranim, veoma mladim timom, a na startu sezone u NLB ligi zabeležila je dva poraza na strani, protiv Nimburka i Budućnosti. Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni u "Pioniru" igra u subotu protiv Radničkog.

2024 © - Vesti online