Petak 15.10.2010.
08:00
Vestionline

Uzbudljive novosti iz sveta pudera

Ako igde vredi maksima 'manje je više', onda je to u slučaju make-up podloge. Imate li pregust ili pretaman tečni puder, uvek se možete poslužiti trikom i pomešati ga s hidratantnom kremom kako biste poboljšali njegove performanse.

Naučnici iz L'Oréalove laboratorije odlučili su da unaprede način nanošenja pa su lansirali inovativni aplikator u obliku valjka, presvukli su ga nežnim sunđerom kako bi njegovo razmazivanje učinili što ravnomernijim i dobili "True Match Roll'on".

'Osim kamuflažnih sposobnosti, zašto puder ne bi imao i negujuće delovanje?' upitali su se kreativni umovi Bourjoisa. Svoj tečni puder i korektor Bio-Detox razvili na formuli koja sadrži gotovo 99% prirodnih sastojaka pa su je obogatili vodom na biljnoj bazi koja sadrži hlorofil i mineralne pigmente, dokazane borce protiv slobodnih radikala.

U kategoriji 'hibridnih' podloga, koje su na pola puta između kremastih i kompaktnih pudera, ističe se Benefitov Some Kind-a Gorgeous, koji je toliko 'samouveren' u svoju učinkovitost da postoji u samo jednoj nijansi. Zaista, vešto se prilagođava svakom tenu i traje čitav dan.

Da kompaktni puderi ne moraju uvek da izgledaju isto potvrđuju Avonove šarmantne perle za lice, koje se nanose četkicom i osvetljavaju make-up svojim reflektujućim česticama. S druge strane, najnoviji Max Factorov puder Max Effect Facefinity samo izgleda kao kompaktni, ali hidrira i prekriva poput tečnog i sadrži zaštitni faktor 15.

2022 © - Vesti online