Četvrtak 14.10.2010.
20:11
Vestionline

Zapalili mačku i snimali kako trči u plamenu

Upozoravamo da je video uznemirujuć.

Video je na Jutjub postavljen 3. avgusta 2008. godine pod nazivom "Livno vatreni zmaj", a na njemu je prikazano posipanje mačke benzinom i njeno paljenje.

Jadna životinja u plamenu bezglavo trči, dok se u pozadini čuje smeh dečaka i bezobzirni komentari, poput jednog dečaka koji konstatuje da mačka u plamenu "smrdi".

Ovaj videosnimak samo je jedan u nizu dokumentovanih prikaza brutalnosti koji se u poslednje vreme sve češće pojavljuju na Jutjubu i društvenim mrežama poput Fejsbuka.

Jeziv prizor iz Splita: Mačka nabijena na kolac ostavljena u žardinjeri
 

Pre nekoliko meseci javnost je bila potresena kada je devojčica iz Bugojna bacala žive, tek okoćene, šteniće u reku i smejala se pitajući da li plivaju. Potom se pojavila vest da je u Splitu neko mačku i mačiće nabio na kolac i ostavio da se prolaznici "dive".

A pre svega toga u Beogradu je pronađen pas kome su odsečene sve četiri šape, Keruša je unakažena ostavljena na ulici, a kasnije je dobila ime Mila. Ovo su samo neki od slučajeva zlostavljanja životinja, a koliko su česte vesti o brutalnom kasapljenju stvorenja koja nam nisu ni za šta kriva možete pronaći na našem sajtu pod tagom Zlostavljanje životinja

2024 © - Vesti online