Četvrtak 14.10.2010.
10:17
Alo, Kurir

Lazetić oterao Sandru Meljničenko!

Gospođa Meljničenko napušta reviju
 


Kako "Alo!“ saznaje, manekenka je izletela je kao furija iz krcatog prostora Dome garde u Topčideru, dok su je u stopu pratila četiri razbacana telohranitelja i jedan od najbližih prijatelja - beogradski frizer Mister Iks.

Suzana Perić:

Izvinila sam se Sandri

 

"Sandra i ja smo dugogodišnje prijateljice i veoma mi je žao što je doživela neprijatnost na mojoj reviji. Dan pred reviju mi se javila da je stigla u Srbiju i da bi volela da prisustvuje reviji. Budući da su sva mesta bila već popunjena, od organizatora revije 'Fešn selekšna' sam tražila da se za Sandra dodatno obezbede dva mesta u prvom redu. Međutim, očigledno je došlo do nesporazuma, pa su mnogi seli na tuđa mesta. Ja sam se naravno čula sa Sandrom, izvinila u svoje i ime organizatora i sve je u najboljem redu", kaže Perićeva.

"Sandra je kasneći na reviju Suzane Perić jedva prošla kroz gužvu u hodniku ispred sale gde se događaj održavao, dok su joj kršni telohranitelji krčili put i sprečavali da je fotoreporteri uslikaju. Stigavši na mesto na koje su je uputile hostese, zatekla je na svojoj stolici fudbalera Nikolu Lazetića, koji je bio u pratnji devojke Sonje Marić. Kada je prišla hostesi, tražeći objašnjenje zbog čega je njeno mesto zauzeto, ljubazno je zamoljena da se udalji od pomenutog para i pronađe slobodnu stolicu", priča za "Alo!“ dobro obavešteni izvor koji se zatekao na licu mesta.

Sandra (u zelenom kostimu) pre udaje za ruskog tajkuna
 


"Uvređena 'Modelsica' revoltirano je napustila reviju, praćena četvoricom telohranitelja. Proslavljeni fudbaler je sa svojom lepšom polovinom mirno sedeo i čekao defile na pisti", zaključio je izvor beogradskog dnevnika.

Lazetić je za "Alo" rekao da nije primetio Sandru Meljničenko i da je sedeo na svom mestu.

Lazetić sa devojkom

"Veliki sam prijatelj sa Suzanom Perić, koja me je pozvala na reviju, dobio sam pozivnice sa numerisanim mestima i moja devojka i ja smo seli na ta sedišta. Iskreno, zaista nisam primetio gospođu Meljničenko i niko me nije zamolio da ustanem. Koliko smo poštovali red, iako je vladala neverovatna gužva, govori i to što smo došli s prijateljima čija su mesta bila odvojena od naših, ali smo ispoštovali to i sedeli razdvojeni", rekao je Nikola Lazetić.

I Kole ostao bez mesta!

 

Sličan problem sa manjkom mesta imao je i novosadski biznismen Miodrag Kostić Kole, koji je takođe, kao i Meljničenkova, napustio reviju pre početka. Po svemu sudeći, interesovanje poznatih ličnosti, ali i običnih smrtnika, za ovaj događaj prevazišlo je očekivanja, ali i mogućnosti organizatora. Cupkajući kao u autobusu gradskog prevoza, obliveni znojem, poznati, među kojima su bili Milka Forcan, Srđan Šaper, Vojin Đorđević, Neda Ukraden, Dajana, Aleksandra Perović i drugi, čekali su da ih neumoljivo obezbeđenje pusti u salu.

2024 © - Vesti online