Četvrtak 14.10.2010.
06:16
Alo

Sani izbacuje ženu s farme!

Pozvao fanove da ne glasaju za Nataliju: Sani


 

Naime, on na sve moguće načine pokušava da ubedi producente da mu pomognu u nameri da Natalija napusti imanje u Lisoviću.


- Sve je počelo otkad je Renato Henc napustio šou i izneo neke detalje za koje niko osim farmera nije znao, a to je - da se Natalija ozbiljno muva i pipka s Banetom Jankovićem! Vidno uzbuđen i razočaran, Sani je zamolio produkciju da njegovu suprugu udalji iz rijalitija, ali su mu oni najljubaznije objasnili da je to nemoguće jer ona nije prekršila nikakvo pravilo koje je vezano ugovorom - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.


Da li zbog sujete, porodice ili ortaka koji mu se iza leđa podsmejavaju, nazivajući ga rogonjom, tek vođa grupe „Tik FX“ obratio se javnosti preko društvene mreže „fejsbuk“ i pozvao sve njihove fanove da ne glasaju za Nataliju. Inače, prema Sanijevim tvrdnjama, on se na ovakav korak odlučio zbog sina koji je navodno u lošem zdravstvenom stanju jer ne može da se nosi sa pritiskom koji mu je nametnut otkad se njegova mama nalazi na farmi.

- Sin nam se psihički razboleo. Bila nam je Hitna pomoć u kući, dobija lekove za smirenje i jako je depresivan - izjavio je Sani za „Alo“!.


S druge strane, svi oni koji prate ovaj rijaliti šou mogli su da primete da Natalija svu svoju pažnju poklanja Banetu i da joj njegovo društvo i te kako prija... U prilog toj tvrdnji ide i njihovo ponašanje na poslednjoj žurki, kada su prisno igrali, a u jednom trenutku je maneken pevačicu pomazio po međunožju...

2024 © - Vesti online