Utorak 12.10.2010.
02:47
Vestionline

Eva zadala ko će biti lep, a ko veseo

Eva: Ja sam zbunjena i zapanjena, al' aj da probamo

"Ja nikada nisam bila gazdarica! Zbunjena sam i zapanjena i ne znam kako ću to da radim, ali znam kako da podelim poslove", rekla je Eva i pre nego što je sela u čelo stola počela sa podelom poslova.


Cobe će morati da nauči da muze kravu, Bata će da brinete o kravi i teletu, Zlata više neće biti glavna kuvarica već šefica čistoće, a VIP seljacima će od sada kuvati - Vendi.

"Baki ti ćeš da radiš sve što je teško", rekla je Eva, a pevač se odmah ponudio da bude sluga što je glumica odbila uz obrazloženje da to ne dolazi u obzir jer je na toj "funkciji" bio već dva puta.

Natalija će ove nedelje biti zadužena za zabavu "jer ona pleše najlepše", Jelena mora da sve pozdravlja i brine o vešu, Bane je zadužen za drva i loženje vatre, Čeda za vodu, a Marijan je mogao da bira između koza i prasića, ali je on odabrao sve.

Eva je Limena zadužila da podeli tehničke poslove, a Zoranu da vodi ženske žurke, dok bi Aca trebalo samo da peva. Jasmina će da sprema hleb "jer to voli najviše", a Katarina da i dalje bude najlepša. Gazdarica je Tinu oslobodila kuhinje i od sada će da "nadzirava" čistoću jer se prve nedelje rijalitija posvađala sa njom upravo oko higijene.

"Ekreme ti će da nas zabavljaš kao i do sada i nemoj da se saginješ previše", poručila je Eva.

2024 © - Vesti online