Petak 20.11.2009.
10:50
Vesti

Srbija: Objavljen tender za drugog operatera

Pravo učešća u javnom nadmetanju imaju preduzeća registrovana za obavljanje telekomunikacione delatnosti, koja su u prošloj godini imala prihod veći od 200 miliona evra i imaju više od milion pretplatnika.


Pravo učešća imaju i preduzeća koja nameravaju da obavljaju telekomunikacionu delatnost i uplate depozit od 10 miliona evra.


Minimalni iznos naknade za izdavanje licence utvrđuje se na nivou najviše ponuđene cene u okviru ponuda dostavljenih u javnom nadmetanju.

Poziv za javno nadmetanje je objavljen i u "Fajnenšel tajmsu", a u ponedeljak će biti objavljen u "Službenom glasniku" Srbije.


Ponude se podnose do 12. januara sledeće godine, a odluka o izboru najpovoljnije ponude biće doneta do 10. februara, dok će licenca biti izdata u roku od osam dana od uplate naknade.


Izbor najpovoljnije ponude imaće dve faze - prikupljanje ponuda i sprovođenje postupka javne aukcije, ukoliko su podnete najmanje dve kvalifikovane ponude.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude biće zasnovana na visini ponuđene naknade.


Zainteresovani ponuđači, koji su otkupili konkursnu dokumentaciju, prilikom podnošenja ponude treba da uplate depozit od 10.000 evra.
 

2024 © - Vesti online