Subota 09.10.2010.
22:54
Mondo rs

Farma: Jasmina i Renato u duelu

Nakon toga, Ognjen im je saopštio da su opet bili loši policajci jer nisu otkrili da je Ekrem bio na tajnom zadatku - da Bakija nauči engleski. VIP seljaci su mislili da je to gazda Marijan i da mu je zadatak bio da krade stvari po kući.

Međutim, Ekrem zbog priznanja Aci da je na zadatku nije kažnjen direktnom nominacijom, jer je bio i više nego dobar učitelj, a igra se nastavlja. Ko će biti novi špijun saznaćemo već sutra.

Novi farmer Čeda je otvorio izbor dueliste i svoj štapić Jasmini, kao i Ekrem, Zlata, Jelena...

"Baki je moj najbolji prijatelj. Baki je tu sa nama i nekako mi je prirastao srcu. Nismo te dovoljno upoznali...", bila su "opravdanja" farmera za slanje Jasmine u duel.

Sanja i Tina su ipak svoje štapiće dali Bakiju "jer to i onako ništa neće promeniti".

Cobetu su se noge tresle koliko mu je bilo neprijatno, jer mu je Jasmina kao majka, a Baki kao brat, ali je svoj štapić ipak dao "majci", kao i Renato iako mu je književnica "otkriće godine".

"Meni je stvarno žao, ja moram da branim moj stav. Da sam neke stvari znao Jasmina ne bi bila sluga", rekao je gazda i Jasmini dao svoj štapić.

"Očekivala sam da ću u duel, jer Baki mnoge poznaje i od ranije", bio je njen komentar.

Od nedeljnih zadataka farmeri su završili samo kokošinjac, a trebalo je da završe i ogradu za kokoške, riljanje bašte... Proka je dao novi rok, a za posao im je obezbedio i fenjere, jer će morati da rade i noću, inače ništa od pisama koje su im poslali najmiliji.

"Gazda, pun ašov mora da se rilja, a ne po pola", galamio je Proka, a Marijan je samo klimao glavom, a nakon što ih je Ognjen obavestio da moraju završiti zadatke da bi im uručio pisma gazda je održao sastanak.

"Neću da na sebe preuzmem odgovornost ako se neko povredi tokom noći", rekao je gazda, nakon čega su svi imali nešto da kažu, ali su se ipak odlučili za noćno kopanje.

2024 © - Vesti online