Subota 09.10.2010.
20:36
Kurir rs

Eva Ras: Nisam imala seks 30 godina!

Eva Ras nije imala seks trideset godina. Ali, rado ga se seća. Vođenje ljubavi joj je definitivno omiljena tema, pa kad god se povede priča o „dizanju nogu na ramena“, glumica je ta koja vodi glavnu reč. I tako, dok su juče farmeri radili na njivi, samo se čekalo ko će prvi progovoriti o seksu.

A kad je napokon začula tu čarobnu reč, Eva se osmehnula, oči su joj zasjale i počela je da svojim dosetkama zasmejava kopače. Onda je, na iznenađenje svih, priznala da nije bila s muškarcem tri decenije, što će reći od svoje četrdesete (od smrti muža Radomira Stevića Rasa).

- Ja sam stavila katanac na pi..u pre trideset godina. Opustite se, ljudi, na njivi, ovo je j*** zona. Bane bi trebalo da dođe ovde. Mora da bude seksa na Farmi, pa njiva je za seks - huškala je farmere Eva na ono što bi svi oni želeli da rade, ali nemaju herca.

Starije treba poslušati. Ako ništa drugo, ono - mudriji su.

Ekrem hoće kući!

 

Gospoda krizira! Poslednjih dana Ekrem Jevrić dolazi u iskušenje da preskoči ogradu imanja u Lisoviću, saznaje list "Kurir" od izvora koji je blizak produkciji rijalitija.


"Ekrem je u proteklih 48 sati dva puta dolazio do zadruge tražeći da izađe i obećavajući da će se brzo vratiti. Ali, pravila to ne dozvoljavaju. I test koji je pred ulazak uradio pokazao je da će teško podneti razdvojenost od porodice, ali niko nije očekivao da će tako brzo početi da krizira".


S obzirom na to da mu odnedavno farmerske dane olakšava prisustvo Vendi, moguće je da će se Ekrem suzdržati od bekstva. Jer, ako ostane bez honorara, Gospodi ne gine stara svakodnevica: kuća - pos’o, pos’o - kuća!

2024 © - Vesti online