Petak 08.10.2010.
19:12
Press rs

Farma: Eva i Ekrem pričali "otvoreno" o seksu!

Kad Eva i Ekrem opletu po temama o seksu

- Kad imate redovan seksualni život, onda je sam seks beznačajan. Oralni seks ne može da bude ispravan, jer iz njega ne može da se začne život. Analni seks je tamo gde ne može beba da se načne - rekla je Eva, i dodala da podržava promiskuitet:

- Promiskuitet je u današnje vreme normalna pojava, s obzirom na to da nema veze s ljubavlju!

S druge strane, Jevrić smatra da je za muškarca seks sve u životu.

- Pa, seks je čovekov jedini život. Svaka se žena udaje za seks, a čovek se ženi za seks i tako. Neko gustira žene po sat vremena, a neko ne može da izdrži ni tri minuta. Za žensko je bolje da je što duže gustiraš, a ne odmah da završiš - stidljivo je rekao Ekrem, i dodao da je on iz šale pravio decu.

- Uvek sam iz šale pravio decu i onda je žena bila noseća i rodila. Moju ženu nikada ne bih prevario budući da sa njom imam dobar seksualni život - pohvalio se Jevrić.

Inače, tokom jučerašnjeg dana Bane Janković, Natalija „Trik FX" i Jelena Stožinić analizirali su događaj ispod pokrivača, kada su nežnosti razmenjivale folkerka Tina Ivanović i manekenka Jelena. Pevačica se potresla zbog te situacije i morala je da popije tablete za smirenje!

Mlada "zvezda Granda" Katarina Živković požalila se koleginici Sanji Stojanović da ne može da živi od udvaranja Bakija i da joj konstantno diše za vrat! Kasno uveče Kaća je pozvala potencijalne momke Baneta i Bakija, rekla im da je igra završena i da će sa njima ubuduće imati samo prijateljski odnos! Na poljupce sa obojicom je vrlo brzo zaboravila!

2024 © - Vesti online