Petak 08.10.2010.
08:47 >> 09:17h
Vestionline

Umro i ostavio 100 udovica, 210 dece i 1.800 unuka

Ansentus Opasnost Akuku, veliki kenijski zavodnik
 

Legenda Kenije, Ansentus Akuku, svojim neodoljivim šarmom pred oltar je odveo 100 žena (on sam kaže i više), s kojima je imao 210 dece. Međutim, treba primetiti da je, u proseku, Ansetus sa svakom ženom imao 2,1 dete, dok su mu ta deca bila daleko, daleko angažovanija u “ostavljanju“ potomstva. Svaki Ansetusov potomak, naime, u proseku je imao ili ima skoro devetoro dece!

Akuku se prvi put oženio davne 1939. godine, a kako je izjavio pre smrti, 100 žena nije tačan broj, tvrdi da ih je imao i više, ali je 12 preminulo dok se od nekih i razveo.

Zbog neobjašnjive privlačnosti dobio je nadimak Opasnost, a o njegovim ljubavnim podvizima priča se decenijama i u Keniji jednostavno nema osobe koja nije čula za Opasnost Akuku (Akuku Danger).

Njegova brojna porodica je živela u četiri sela, a Ansentus je svojevremeno izgradio dve škole za svoju decu i crkvu u koju stane cela familija.

Čeka se na sahranu!

Akuku je preminuo 2. oktobra, a već sledeći dan okupila se porodica kako bi se dogovorili oko sahrane. Međutim, na sastanku je došlo do nesuglasica, pa je sledeći sastanak zakazan za subotu 9. oktobra, i svi se nadaju kako će veliki Akaku tada biti sahranjen.

2024 © - Vesti online