Četvrtak 07.10.2010.
21:29
Vestionline

Koroman voli derbije sa Partizanom

On se ove sezone vratio u srpski fudbal nakon epizode u korejskom Inčonu i kaže da mu je glavni cilj da sa Zvezdom prekine trogodišnju dominaciju Partizana u Jelen Superligi.

"Najvažnije je da pobeđujemo i da razmišljamo o svakoj predstojećoj utakmici. Pred nama je pauza zbog reprezentativnih obaveza i imamo sasvim dovoljno vremena da se još bolje uigramo. Posle pauze očekuje nas teška utakmica sa Slobodom u Lučanima, u kojoj idemo na pobedu pred derbi sa Partizanom", kaže Koroman, i dodaje:

"Uvek volim derbije sa Partizanom. To je specijalna utakmica o kojoj ne treba puni trošiti reči. Samo izađeš na teren i daš svoj maksimum za ekipu".

Jedan od najiskusnijih fudbalera Zvezde u ovoj sezoni smatra da "crveno-bele" očekuje izuzetno težak raspored u narednom periodu.

"Osim Slobode i Partizana, slede nam dueli sa OFK Beogradom, Vojvodinom, Spartakom, dakle sa svim ekipama iz vrha tabele. Biće teško, ali imamo odličnu ekipu i nadam se da posle tih utakmica možemo da ostanemo na prvom mestu", izjavio je Ognjen Koroman. 

2024 © - Vesti online