Četvrtak 07.10.2010.
14:04
Vestionline

Karadžić: FSS ne duguje novac Antiću

Ranije danas Antićev advokat je objavio da je pokrenuo tužbu protiv FSS tražeći da mu se isplati dva miliona evra, koliko je po ugovoru trebalo da dobije do juna 2012. godine.

Tomislav Karadžić - uveren da je FSS u pravu

FSS je 15. septembra smenio Antića, a na njegovo mesto postavio je Vladimira Petrovića Pižona. Advokatski tim bivšeg selektora Srbije podneo je dokumentaciju Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA). Antićev pravni zastupnik Miško Ražnatović tvrdi da FSS nema nikakav pravni okvir da raskine ugovor bez obeštećenja.

"Malo je simtomatično da se takve informacije pojavljuju baš pred nama važnu utakmicu protiv Estonije. Organi FSS rekli su o Antiću šta su imali. Antić je svoj posao u Savezu završio. Što se tiče njegove eventualne tužbe, to je apsolutno njegovo pravo. Mi znamo da smo u pravu i uopšte se ne plašimo", rekao je za "B92" Karadžić.

On tvrdi da ugled Fš nije došao u pitanje, jer su i FIFA i UEFA bili upoznati sa situacijom.

"Svako ima pravo da tuži, da dobije ili izgubi. To su normalne stvari. Mi smo i FIFA-u i UEFA-u obavestili o našim postupcima. Imamo mišljenje naše advokatske kancelarije i uopšte se time nećemo dalje baviti. Mislim da bi Antić trebalo da potraži neki drugi posao, ako ga može dobiti u Evropi, jer dugo vremena nije radio pre dolaska u Srbiju. Red bi bio da se zaposli na nekoj drugoj strani, da nekog drugog trenira", zaključio je Karadžić. 

2020 © - Vesti online