Utorak 05.10.2010.
12:53
Tanjug

Šarićev brat: Darku je javno presuđeno

Traži pravično suđenje: Darko Šarić
 


 

"Nadam se da će doći vreme kada se politički poeni (u Srbiji) neće otkrivati utrkivanjem u optužbama protiv mog brata. Sada nije tako vreme i zbog toga Darko nije bezbedan. Mislim da mu je život ugrožen, javno mu je presuđeno", rekao je Duško Šarić podgoričkom dnevniku "Vijesti".


Pram njegovim rečima, svi su se "gurali" da kokain pripišu Darku i sada neće da dozvole da se dođe do prave istine. "Zato i ne može da se vrati i dokaže da nije kriv".


"Moj brat se ne boji nikakvih zaštićenih svjedoka, nikakvih dokaza, jer je nevin. Boji se samo laži, prevare, nameštenih i montiranih procesa", rekao je Duško Šarić.


On je naveo da ne zna gde je njegov brat, ali tvrdi da nije u Crnoj Gori.


"Darko se još nijednom nije javio porodici i nemamo kontakt s njim, niti znamo kako je i šta radi", kazao je Duško Šarić, navodeći da što se tiće bezbednosti njegova porodica nije mirna niti se osećaju sigurnim i bezbednim.


Direktor Uprave policije Veselin Veljović rekao je u ponedeljak u Pljevljima da u ovom trenutku policija nema informacija i podataka da je ugrožena bezbednost porodice Darka Šarića.

2024 © - Vesti online