Utorak 05.10.2010.
11:14 >> 11:27h
Vestionline

Dodik: BiH nam je problematična

"RS je glasala za doslednost koju smo pokazali. Nijednog trenutka nisam ni sumnjao da će ta podrška biti velika, mada mi imponuje što je veća čak i od mojih ličnih očekivanja", rekao je Dodik u intervjuu  "Glasu Srpske".

Očekivao veliku podršku glasača: Milorad Dodik

"Kako stvari sada stoje, to se i ostvaruje u mnogim opštinama. Mislim da ćemo i u Skupštini RS, bez obzira na procente, imati 42 i više poslanika, što će omogućiti trajnu političku stabilnost institucija RS", rekao je Dodik.


On kaže da će sačekati konačne rezultate.


"Nesumnjivo je da smo uspeli posle pet godina vlasti i teških uslova u kojima smo radili, kao što je svetska ekonomska kriza koja je uzdrmala mnogo stabilnije države i društva, zadržati poverenje naroda, u najmanju ruku, na istom nivou. A to je veliki uspeh", rekao je Dodik.


On je istakao da Nebojša Radmanović zaslužuje da bude član Predsedništva BiH, jer je, kako je naveo, patriota koji razume situaciju, nije ni protiv koga, ali čvrsto u Predsedništvu BiH brani pozicije RS.


On kaže da nema nameru da uradi bilo šta drugo osim onog što je govorio u izbornoj kampanji.


"Tek sada ćemo pokazati da smo sposobni da sprovedemo sve ono što smo pričali u kampanji. Za nas iz SNSD-a koji smo izabrani ne postoji lični komoditet, ni lična strana koja bi nas odvela od toga da se uporno zalažemo za ono što smo obećali. Mi smo rekli i naš moto ostaje: ''Republika Srpska zauvek, a BiH dok mora''. A moranje je uvek problematično", rekao je Dodik.

2024 © - Vesti online