Ponedeljak 04.10.2010.
16:48
Jutarnji list

Potukli se zbog kanapa za sušenje veša

Incident je počeo kad je 21-godišnji mladić presekao konopac za sušenje veša ''protivničke'' porodice. Posle toga počela je masovna tučnjava u kojoj su radili noževi i metalne šipke, piše ''Jutarnji list'', navodeći da su dve familije već duže vreme u svađi.

Izbila masovna tuča zbog loših odnosa dveju porodica

27- godišnji mladić je prvo kuhinjskim nožem isekao mladića starog 20 godina, a posle toga brat povređenog izudarao je napadača metalnom šipkom po telu i glavi.

Tučnjava je zatim potpuno eskalirala i svi članovi dveju porodica međusobno su se potukli, tako da je tom prilikom nekoliko njih zadobilo telesne povrede.

U Županijsku bolnicu Čakovec primljeni su mladić star 27 godina koji je zadobio telesne povrede opasne po život, žena stara 56 godina sa težim povredama, 21-godišnji mladić je takođe povređen, dok su muškarci stari 52. i 20 godina su pušteni kući.

Policija je saopštila da je podnela prijavu protiv učesnika tuče, a protiv muškarca starog 26 godina, žene (50) i maloletne osobe (17), podnesene su dodatne kaznene prijave zbog nanošenja teških telesnih povreda.

2024 © - Vesti online