Ponedeljak 04.10.2010.
13:47
Alo

Princ Čarls je ustvari gej?

Princ, koji se nedavno vratio sa desetodnevnog putovanja po Indiji i Persijskom zalivu, sazvao je hitne krizne razgovore sa starijim sinom princem Vilijamom, drugom suprugom Kamilom Parker Bols i najbližim pomoćnicima, prenosi ''Alo''.

Šuška se da je princ gej: Princ Čarls u društvu sa suprugom Kamilom


Tabloid tvrdi da je princ Čarls do sada imao tri tajna ljubavnika i da su mu brakovi sa princezom Dajanom, sa kojom ima dva sina, i Kamilom zapravo samo maska. Prema nezvaničnim informacijama, upravo je Kamila krivac za razotkrivanje Čarlsa kao homoseksualca, jer se par žestoko posvađao i nalazi se pred razvodom.


''Globe“ podseća i na tvrdnju Džordža Smita, koji je 11 godina bio pomoćnik kraljice Elizabete i koji je tvrdio da je jednom prilikom kada je princu nosio doručak u krevet, prestolonaslednika zatekao u seksu sa muškarcem.

Smit je kasnije dobio otkaz, a navodno je njegovo svedočenje imala snimljeno na kaseti i princeza Dajana, koja je pod do kraja nerazjašnjenim okolnostima poginula u saobraćajnoj nesreći u jednom pariskom tunelu 31. avgusta 1997. Smit je pronađen mrtav u Velsu 24. avgusta 2005. Imao je 44 godine.

„Čarls je notorni gej. On je najveća kraljica u Velikoj Britaniji. Zbog toga je i propao njegov brak sa Dajanom, kojoj je plaćao milione da ćuti o njegovoj seksualnosti. On čak i nije otac princa Harija, jer godinama nije imao seks sa Dajanom. Brak sa Kamilom mu je poslužio kao još jedna maska“, rekao je Kolin, muška prostitutka.

2024 © - Vesti online