Ponedeljak 04.10.2010.
12:53
Blic

Anđelina Džoli se smestila u Budimpešti

Kako navodi ''Blic'', Andželina za svoj privremeni dom izdvaja mesečno oko 15.000 evra. Za taj novac na raspolaganju ima 2.800 kvadratnih metara i dvorište koje se prostire na celom hektaru. Kao što je i zahtevala od svojih agenata za nekretnine, dobila je 10 soba, zatvoreni bazen, vinski podrum, garažu, saunu, a sva oprema i nameštaj u kući procenjeni su na više od 50.000 evra.

Anđelina stanuje u kući vrednoj tri miliona dolara


Da je Andželini privatnost i sigurnost njene porodice na prvom mestu, najbolje pokazuje to što kad god se neko pojavi ispred kuće telohranitelji i stražari reaguju.

- Dobar dan, ja sam telohranitelj Andželine Žoli. Možete da slikate, ali molim vas udaljite se od kapije - prepričao je svoje iskustvo mađarski paparaco koji je pokušao da uslika poznatu glumicu koja režira svoj prvi igrani film. Inače, njeni telohranitelji su bivši članovi specijalnih britanskih vojnih snaga, a stanovnici glavnog grada Mađarske su mogli da vide i kako izgleda kad ona i deca izađu u grad. Naime, ona uvek izlazi sa čitavim konvojem vozila u kojima je pik-ap, "mercedes" i još jedno vozilo koje služi da odvuče pažnju navalentnim fotoreporterima.


Inače, kako beogradski list saznaje, snimanje teče po planu, a očekuje se da će se Anđelini i deci uskoro pridružiti i Bred Pit.

2024 © - Vesti online