Petak 01.10.2010.
23:34
Vestionline

Dodik: Glas je snažno oružje

"Danas u RS imamo snažno oružje, a to je glas, koji mora biti sabran i dati ljudima koji su iza sebe ostavili rezultate", izjavio je Dodik.


Prema njegovim rečima, snaga SNSD je u velikoj podršci koju će dobiti da bi nastavio da vodi nacionalnu politiku koja se zove - Republika Srpska.


Kako javlja SRNA, ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić rekao je da mu je velika čast što se može obratiti u ime predsednika Srbije, u ime svih prijatelja iz Beograda.


"Prošlo je vreme kada se iz Beograda upravljalo RS, ona je danas samostalna, samouverena, stabilna, funkcionalna i razvijena. Ona je danas ponos celog našeg naroda", naglasio je Jeremić.


On je poručio građanima da dobro razmisle za koga će glasati u nedelju, jer ako žele da opstane RS postoji samo jedan izbor, a to je Milorad Dodik. Nosilac liste za

''Diverzija'' grupe ''Pritisak''

 

Uoči nastupa pevačice Svetlane Ražnatović Cece na predizbornom skupu Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Banjaluci, neformalna grupa "Pritisak" izvela je novu "diverziju" i grad okitila balonima s natpisima "Mile, pukni" i "Ceco, duvaj ga", piše portal ''SarajevoX''.

Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici jedan Igor Radojičić rekao je da je ovo najveći skup uoči izbora, koji pokazuje da je jasna volja građana koja će biti pokazana 3. oktobra.


Radojičić je istakao da je Banjaluka, ali ne samo ona, uz SNSD, jer je za protekle četiri godine na vlasti izgradio stotine puteva, vodovoda, škola u celoj RS.


"Izvršili smo sve što smo obećali", rekao je kandidat za člana Predsedništva BiH iz RS Nebojša Radmanović.


"I večeras poručujemo svima koji nam žele zlo u drugom entitetu, da ni u naredne četiri godine nećemo dati da se prenese niti jedno ovlašćenje na nivo BiH, jer je to i vaša želja", rekao je Radmanović.

2024 © - Vesti online