Petak 01.10.2010.
12:08
Vestionline

Moreira: Spreman sam!

Almami Moreira

Portugalac je propustio devet mečeva crno-belih od početka sezone, a kao razlog je bila navedena povreda, međutim u javnosti se dugo spekulisalo da je postojao sukob sa klubom oko dugovanja.

Trener Aleksandar Stanojević je uglavnom izbegavao da odgovori na pitanja novinara, a miljenik "grobara" se dugo nije oglašavao. Ipak, "Doktor Mo" je na jučerašnjem treningu poručio da može da se vrati na teren.

"Spreman sam, mogu da igram. Jedini razlog je bila povreda, ništa drugo nije u pitanju, nikakva afera. Bol u mišiću me je sprečavao da treniram maksimalnim intenzitetom, ali to je sada prošlost", rekao je Moreira za "Sportski žurnal".

Moreira je ovih dana konačno obukao crno-beli dres, zaigrao je za drugi tim protiv Mladenovca i bio je najbolji na terenu (2:1).

"Žao mi je što su neki novinari u poslednjih mesec dana samo ružne stvari pisali o meni. Njih su zanimale afere, a njih nema. U Srbiji sam tri godine, smatram da su u tom periodu ljudi mogli da se uvere kakav sam profesionalac i nikad ne bih dozvolio sebi da lažiram povredu," rekao je Moreira.  

2024 © - Vesti online