Petak 01.10.2010.
11:10
Blic.rs

Anđelina u Budimpešti snima ratni "SFRJ film"

Zamak u kojem je počelo snimanje

Dugoočekivano snimanje počelo je u ranim jutarnjim satima, a prema najnovijim informacijama, Goran Kostić igra glavnu mušku ulogu u ovoj ratnoj ljubavnoj priči.

Anđelina je snimanje započela u jednom zamku koji je pretvoren u dom za nezbrinutu decu. Iako je filmska ekipa tu od ranog jutra, deca se s njima ne sreću, niti je njihov dnevni raspored promenjen, a jedino je park gde je dvorac smešten zatvoren za druge posetioce.

Svoje prve scene u sredu snimili su i Rade Šerbedžija, Branko Đurić Đura i Nikola Đuričko. Inače, ekipi, uglavnom sastavljenoj od glumaca iz Bosne i Hercegovine, pridružiće se još i Vanesa Glođo i Jasna Ornela Beri.

Čim je smestila decu snimanje je moglo da počne

U isto vreme, mađarska štampa najviše prostora posvećuje tome gde će Anđelina stanovati dok naredna tri meseca bude boravila u Budimpešti. Jedna tamošnja agencija za nekretnine posle više meseci traganja uspela je da pronađe odgovarajuću kuću za nju i njenu decu, a glavni uslovi su bili da vila ima više od 10 soba, kao i da je nepristupačna za paparace.

Anđelina se tako na kraju smestila u najelitnijem delu Budimpešte, u kvartu Mariaremetu. Vila je blizu prestižne privatne francuske škole "Gustave Eiffel“ gde su njeni sinovi Medoks i Paks već imali prve časove. Prema pisanju mađarskih tabloida, deca su oduševljena školom, a kako tvrde u školi, poznata mama je zahtevala da njena deca ne dobijaju nikakav specijalni status.

2024 © - Vesti online