Četvrtak 30.09.2010.
18:00
Vestionline

Holivud pomaže Liverpulu da otera vlasnike

Vlasnici Liverpula su zbog katastrofalnog vođenja ekipe omraženi kod navijača "crvenih", a uskoro će dobiti još veće protivnike. Dva velika holivudska producenta, Britanci Majk Džefris i Den Hjubard, koji su veliki navijači Liverpula, spremni su da mobilišu američke filmske zvezde koje vole ovaj engleski klub, u borbi protiv trenutnih vlasnika.

Džefris i Hjubard planiraju da ove nedelje snime kratak film u kojem će prikazati pravu istinu o vlasnicima "crvenih" i rezultate njihovog katastrofalonog poslovanja u klubu. U filmu će učestvovati mnoge popularne filmske zvezde, poput Semjuela L. Džeksona i Majka Majersa, a po završetku film će biti postavljen na popularni "Ju tjub".

"Nećete verovati ko je sve umešan u ceo projekat. Ja sam zapanjen reakcijom javnih ličnosti, a nisam ni slutio koliku popularnost Liverpul uživa među njima. Važno je da se pošalje poruka da navijači hoće da vide odlazak trenutnih vlasnika Džileta i Hiksa", rekao je u izjavi za "Dejli Miror" jedan od pokretača ove akcije, Majk Džefris.

On je dodao da američki vlasnici ne brinu o tradiciji slavnog engleskog kluba, već da im je u interesu jedino profit, a da su katastrofalnim poslovanjem doveli klub na ivicu bankrotstva.

"Umesto da proda klub Tom Hiks pokušava da refinansira dugove i tako se smeje svim navijačima u lice. E, pa sada je dosta. Jedini način na koji možemo da ga potresemo je da ga osramotimo pred porodicom, prijateljima i biznis partnerima. Osramotićemo ga i udariti tamo gde najviše boli", naglasio je Džefris.

On će sa svojim poslovnim partnerom Denom Hjubardom ovog vikenda doputovati u Liverpul gde će snimiti kratak film koji će biti usmeren protiv jednog od vlasnika Toma Hiksa. Oni se nadaju da će posle izbacivanja na "Ju tjub" film pogledati najmanje milion ljudi.

2024 © - Vesti online