Četvrtak 30.09.2010.
16:03
Vestionline

Adrijano pomišljao na samoubistvo

Razmišljao da se ubije? - Adrijano

Adrijano je u aprilu prošle godine raskinuo ugovor s Interom, pošto je odlučio da nastavi karijeru u Flamengu. On se u letnjem prelaznom roku vratio u Seriju A prešavši u Romu.

"Nikada nije preboleo smrt oca. To je izazvalo njegovu depresiju", izjavila je Dona Rosilda Ribeiro i dodala:

"Dosta ljudi ga je kritikovalo zbog uspeha koji je postigao. Oni nisu znali šta se s njim događa. I zbog toga je bio depresivan. Niko ne zna bolje kako se oseća bolesna osoba od nje same. Verovatno i zbog toga nisam znala kako da mu pomognem".

Adrijano je imao problema sa depresijom i opijanjem, a često je povezivan sa brazilskim kriminalcima.

"Jednog dana, dok je još igrao u Italiji, pozvao me i rekao da ne može više da izdrži. Rekao je da želi da prestane da igra fudbal. Priznao mi je da razmišlja o samoubistvu. Rekla sam mu neka razmišlja srcem, jer ništa nije važnije od sopstvene sreće", dodala je majka brazilskog fudbalera.

Ona tvrdi da je zahvalna čelnicima Intera i Rome.

"Sada je sve mnogo bolje. Hvala Romi što mu je pružila novu šansu, a i hvala predsedniku Intera Masimu Moratiju koji ga je uvek tretirao kao sina. Veoma sam mu zahvalna", zaključila je Adrijanova majka.

Adrijano (28) je igračku karijeru počeo u Flamengu, a 2001. je prešao u Inter. On je potom igrao jedno vreme na pozajmicama u Fiorentini, Parmi i Sao Paulu. Prošle sezone je nastupao za Flamengo, a član je Rome od jula ove godine.

2024 © - Vesti online